Praktijk

Assistentes

Karin

Onze twee assistentes: Margo Poelman  en Karin van der Voorde ondersteunen ons bij een aantal praktijkzaken. In de ochtenden maken zij alle afspraken en nemen de telefoon aan. 

 

 

Waarneemsters

Wij hebben 3  vaste waarnemend verloskundigen in onze praktijk. Omdat de bereikbaarheid 24/7 gegarandeerd moet zijn en wij naast spreekuren, bevallingen, kraamvisites ook graag tijd besteden aan bijscholing, praktijvoering, overleg met de ziekenhuizen etc. en (zeker niet onbelangrijk) onze families en hobbies werken wij vast met 5 verloskundigen. Deze 5 leer je ook allemaal kennen tijdens de zwangerschaps controlles 

 

NickyIk ben Nicky Heskes en ondersteun vanaf november 2016 de praktijk als waarnemend verloskundige. Mogelijk zullen enkele mij herkennen, een paar jaar geleden geleden heb ik gedurende mijn opleiding hier stage mogen lopen. Ondertussen ben ik afgestudeerd en heb ervaring opgedaan in zeer diverse praktijken in o.a Den helder, Bergambach en Zoetermeert. En daarnaast bij vakanties of ziektes ook nog ingevallen hier bij MeM.

Doordat ik al langere tijd betrokken ben, ben ik bekend met de praktijk, de omgeving en de ziekenhuizen. Zelf woon ik ook in de buurt namelijk in Zoetermeer. Ik vind het leuk om weer terug te zijn en heb dan ook zin om weer aan het werk te gaan.

 

2016 AnoukvanNispen

Ik ben Anouk van Nispen, sinds april 2016 werk ik als vaste waarneemster bij MeM. In Friesland en Delft heb ik de afgelopen jaren mijn ervaringen op gedaan. Toen ik in 2014 verhuisde naar Berkel en Rodenrijs ben ik begonnen met werken bij MeM.

Inmiddels heb ik 2 zoontjes (geboren 2015 en 2017)  en wonen wij met ons gezin in Pijnacker. 

Tijdens het spreekuur kan het voorkomen, dat je later geholpen wordt dan afgesproken is. Bij verloskunde hoort ook de acute hulpverlening, waardoor spoedgevallen voor gaan. Ons streven is om zo veel mogelijk volgens afspraak te werken, alleen is dit niet altijd mogelijk. Wij hopen op jullie begrip daarvoor.